Techniek

Onze Techniek

Alles onder één dak. Wij bieden u alleen maar superieure kwaliteit met een passie voor kwalitatief hoogwaardige producten. Wij maken gebruik van de beste machines voor de beste kwaliteit. Op deze pagina vindt u de machines waar wij gebruik van maken om onze producten te realiseren. Om meer over een machine te weten te komen kunt u op de knop klikken.

TRUMPF Trubend 5170

De TruBend Serie 5000 is ’s werelds meest succesvolle buigmachine van TRUMPF.


Van programmeren en uitrusten tot aan het eigenlijke buigen produceren wij daarmee ongekend productiever. Innovatieve kenmerken, zoals de matrijsverschuiving en de zesassige achteraanslag bieden een complete toepassingsvrijheid. Talrijke innovaties, zoals de revolutionair eenvoudige en intuïtieve besturing en nieuwe oplossingen op het gebied van ergonomie, zoals de MagicShoe, verlichten het werk van de operator.

Bodor Fiberlaser T300 - 6000

Speciaal ontwikkeld voor het maken van onder andere cilindrische gaten, ovale gaten, sleufgaten, vierkante gaten.


Totale geometrie vrijheid gaan ervaren zonder dat speciale tooling noodzakelijk is. Tevens gaan er nieuwe productie methodes ontstaan die voorheen onbereikbaar waren. Met de Bodor fiber lasersnijmachine hebben wij de nieuwste technologie in huis en kunnen wij concurrerend produceren in de huidige markt.

TRUMPF TruLaser 5030

De lasersnijmachines TruLaser 5030 / 5040 / 5060 staan voor hoge productiviteit, efficiëntie en hoogwaardige resultaten.


De machine onderscheid zich door hoge snelheden en veilige processen. Tal van automatiseringsopties en slimme functies garanderen uitstekende resultaten. Dankzij de CO2-laser kunnen wij zelf als het ware spiegelen in de snijkanten. De perfecte machine voor uitstekend lasersnijden.

Roccia HR4W2508

Roccia HR4W hydraulische platenwalsen voorzien van 4 walsrollen


2 Rollen worden aangedreven door hydro-motoren met een hoog koppel. Iedere rol heeft een eigen motor direct op de rol gemonteerd. Dit garandeert een soepele en gelijkmatige doorvoer van de plaat tijdens het walsen. Het frame is dusdanig ontworpen dat er maximale stabiliteit en minimale vervorming optreed.

Heeft u vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen!